Петиция закрыта

УБРАТЬ ЕБАННУЮ ДОТУ ИЗ СТРИМА СЕРЕГА ФУБАРА СИЛЕНТОВА ОЧЕНЬ КРУТОЙ ЧУВАК

Эта петиция собрала 15 подписантов

Серега уже задолбал на своих крутых стримах запускать левой кнопкой мыши игру дота 2 - багатокористувацька відеогра в жанрі стратегії в реальному часі. Гра є автономним продовження карти DotA гри Warcraft III: Reign of Chaos і її моду Warcraft III: The Frozen Throne. DotA 2 була випущена компанією Valve Corporation для платформи Microsoft Windows як публічне бета-тестування у 2011 році. Для OS X та Linux гру було випущено 18 липня 2013 року. Гра доступна лише на інтернет ресурсі Steam.

У DotA 2 грають 2 команди по 5 осіб у кожній. Кожен гравець контролює лише одного персонажа (або декількох — Міпо, Лон Друїд), якого називають героєм, та, за наявності певних умінь, деяку кількість інших допоміжних одиниць. Кожна команда має фортецю в куті карти, яка слугує місцем початку гри для команди і місцем відродження після смерті. Головною метою гри є знищення головної будівлі на базі ворога, для цього герої протягом гри намагаються вбити ворожих героїв та зруйнувати ворожі будівлі, здобувають досвід та золото.

Постоянно Н Е  К А Ч Е С Т В Е Н Н Ы Й   К О Н Т Е Н Т, помогите сереге найти себя в киберспорте и чтобы он пиздовал в старкрафт. Сам же Серега не хочет играть в доту, но делает уже это через силу, что меня очень волнует, но вообще мне просто по ху ю.

Cегодня дмитрий рассчитывает на вас

дмитрий куча нуждается в вашей помощи с петицией «все, то есть я : УБРАТЬ ЕБАННУЮ ДОТУ ИЗ СТРИМА СЕРЕГА ФУБАРА СИЛЕНТОВА ОЧЕНЬ КРУТОЙ ЧУВАК». дмитрий и 14 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.