Концерт на Врчак, Елвир Мекиќ, Гаџа, ЈЈ, и останатите.

Концерт на Врчак, Елвир Мекиќ, Гаџа, ЈЈ, и останатите.

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
mk berliner started this petition to Врчак and

Да собереме 50.000 потписи за да ги мотивираме горенаведените да одржат заеднички концерт и да го вратат животот на македонската музика!

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!