Ромил Санџакоски за советник на министерот за здравство

Ромил Санџакоски за советник на министерот за здравство

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Билјана Петрушевска started this petition to Влада на Република Македонија and

Поттикнато од последните измени во начинот на издавање на лекови со рецепт. Последното решение наиде на голем број негативни коментари. Се носат измени кои ги засегаат и аптеките и секој граѓанин како пациент. 

Лично сметам дека професорот Ромил Санџакоски има огромно искуство и знаење и треба да биде вклучен во ваквите процеси. За доброто на сите.

Оваа петиција нема политичка позадина. Се работи за сите нас. Зошто премолчуваме лоши идеи и потоа ги живееме, кога некои луѓе имаат искуство за да дадат добри идеи и добри решенија? 

Не премолчувај, потпиши.

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!