Всiм хвостикам Вишгорода по домiвцi

0 людей подписали. Следующая цель: 100
Катерина Маркова создал(а) эту петицию, адресованную Собачники (Волонтеры) и

Привіт Українці, хочу звернутися за допомогою: є таке чудове містечко, як Вишгород. В ньому проживає в своїх теплих домівках багато людей, однак не усі мають свій дім - в місті багато безпритульних собак та котів, яких люблять наші мешканці (вони їх годують, лікують, діти граються з ними, бо вони не агресивні, чіповані, дуже ласкаві та грайливі, також активно відбувається стерилізація тварин в місті). Та грядуть зими й люті морози, і ці тварини потребують в нашій допомозі!
Звісно, не всі можуть їм подарувати частинку свого життя, дому та любові, бо це велика відповідальність, однак в наших силах подарувати їм власний куточок.
Тому, ми звертаємося, до вас Громадо, з проханням дозволити розмістити в місті будиночки зроблені волонтерами ( будемо раді, якщо бажаючих стане більше в цій акції), які врятують хвостиків від непогоди, та не будуть зруйновані мешканцями, вкрадені чи знесені мерією.
Підпишіть петицію, не будьте байдужі до четверолапих друзів! Будемо вдячні за участь та будь які пропозиції!
Нехай кожен має свій дім!

0 людей подписали. Следующая цель: 100