СТОП ЗА 5G ВО МАКЕДОНИЈА!!!

0 have signed. Let’s get to 15,000!

At 15,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!
At 15,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!

Според сите достапни информации, ниедна телекомуникациска компанија во светот нема презентирано релевантна студија од која недвосмислено ќе се види дека 5G технологијата на ниеден начин не го загрозува здравјето на луѓето и нема никакви негативни последици по животинскиот и растителниот свет. Напротив, има безброј примери и докази за негативни последици по здравјето на луѓето и загрозување на животните и растенијата. Сведоци сме на секојневен помор на пчели, птици, насекаде низ светот, луѓе заболуваат од тешки болести во областите во кои веќе е инсталирана и ставена во функција 5G технологијата. Да се освестиме додека сеуште има време. Да не дозволиме да нѐ залажуваат со наводните придобивки од воведувањето на 5G. Не нѝ треба ништо што ќе ги загрози животите на нашите деца, ништо што ќе ги уништува животните и растенијата на планетава. Насекаде низ светот луѓето се мобилизираат и превземаат акции за спречување на исталирањето на 5G технологијата. Како резултат на тоа, повеќе држави во светот прекинуваат со понатамошно ширење, и дури се откажуваат од воведувањето на оваа штетна и загрозувачка технологија.Today: Jovanche is counting on you

Jovanche Gjorgjievski needs your help with “АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ: СТОП ЗА 5G ВО МАКЕДОНИЈА!!!”. Join Jovanche and 13,942 supporters today.