Ανάκληση απόφασης Δ.Σ. Λεμεσού στην διακίνηση σκύλων στο παραθαλάσσιο πάρκο της πόλης.

0 have signed. Let’s get to 5,000!

elena panayi
elena panayi signed this petition

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού!!

Η τέλευταια αναρτήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απο τον Δήμαρχο Λεμεσού είναι το πιό λίγο ντροπιαστική.

Η "ευρωπαική" Λεμεσός, επι προεδρίας Νίκου Αναστασιάδη που υποσχέθηκε προτεραιότητα στην ευημερία των ζώων, διόκει τα σκυλιά, απαγορεύοντας την παρουσία τους στο παραθαλάσσιο πάρκο Λεμεσού ενώ σε άλλες ευρωπαικές πόλεις τα τετράποδα δικαίούνται να κινούνται χωρίς περιορισμούς.

Εάν όντως αυτά προυποθέτει το σχετικό νομικό πλαίσιο τότε αυτό που θα έπρεπε να γίνει ειναι πρόταση για αλλαγή του.

Σε πολλές ευρωπαικές χώρες και μή τα σκυλιά μετακινουνται ελεύθερα σε πάρκα, μαγαζιά αλλα και σε μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς και υπάρχει παντού η απόλυτη τάξη και καθαρίοτητα. Το θέμα ειναι να τιμωρόυνται οι ασυνείδητοι πολίτες και όχι ΌΛΟΙ οι πολίτες. Να βάζετε πρόστιμα σε αυτόυς που δεν καθαρίζουν τα περιττώματα των σκύλων τους ΟΧΙ να απαγορευετε την διέλευση τους. Αυτές οι δικτατορικές αντιλήψεις, δείχνουν ανικανότητα να χειριστείτε την κατάσταση και μας εχουν αφήσει απογοητευμένους.

Απαιτούμε την πρόσβαση μας σε όλους τους δημόσιους χώρους εφ'όσον συμμορφωνόμαστε με τους νόμους. Όσοι τους παρεμβαίνουν να τους εκδίδονται πρόστιμα.

A.Α.

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΥΠΡΟΣ 2018