Υποστήριξη στον Σενέρ Λεβέντ - Support Sener Levent (Σενερ Λεβεντ)

0 have signed. Let’s get to 1,500!

Η ελευθερία του λόγου δέν γίνεται ανεκτή από τους ισλαμοφασίστες στην κατεχόμενη βόρειαν Κύπρον.

Από το 1974, το βόρειον τμήμα της Κύπρου κατέχεται στρατιωτικά από την Τουρκίαν, η οποία ελέγχει τα πάντα.

Ο Σενέρ Λεβέντ είναι ένας Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος που δέν μασά τα λόγια του. Για αυτόν, η τουρκική κατοχή είναι άγρια κατοχή και όχι σωτηρία ή ειρήνευση. Οι φασίστες, όπως οι Γκρίζοι Λύκοι, και το ισλαμοφασιστικό καθεστώς του Ερτογάν τον βλέπουν ως ο ταύρος το κόκκινον πανί. Θέλουν να τον σιγήσουν και οι απειλές τους πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν. Τέτοιοι νταήδες τύποι είναι επικίνδυνοι και οι δολοφονίες δέν αποκλείονται από τις τακτικές τους.

Η συμπαράστασή μας στον Λεβέντ είναι απαραίτητη!

********

Konusma ozgurlugu isgal altindaki Kuzey Kibris ta fasist islamalar tarafindan kabul edilmiyor.

Kibris in Kuzey kesmi1974 ten beri Turkiye tarafindan hem askerihem baska acidan isgal altinda.
Sener Levent kelimelerini cignemeyen bir Turk Kibrisli gazetecidir Onun icin Turk isgali vahsi bir isgaldir Kurtulus ve barisal degildir. Fasist Erdogan rejimi ile bozkurt denilen fasist islamcilar onu boganin hedefinde olan kirmizi bez olarak goruyorlar. Onu ortadan kakdirmak istiyorlar ve ona karsi edilen tehditlerin ciddiye alinmasi gerekiyor. Boyle tip dayilar tehlikeli ve suikastlerin cinayetlerin taktiklerinde eksik olmayan kisilerdir.

Levent e desteginiz onemli!

*************

Speaking up your mind is not tolerated by the islamofascists in occupied Northern Cyprus.

The Northern part of Cyprus is occupied militarily and in every other aspect by Turkey since 1974.

Sener Levent is a Turkish Cypriot journalist who does not mince his words. For him Turkish occupation is brutal occupation and not benevolence or peace making. For fascists, like the Grey Wolves, and Erdogan's islamofascist establishment he is like the red cape to a bull. They want to silence him and their intimidation should be taken seriously; these guys are bullies and even killing is not excluded from their tactics.

Our support to Levent is absolutely necessary!

Today: P is counting on you

P SPAROS needs your help with “Υποστήριξη στον Σενέρ Λεβέντ - Support Sener Levent”. Join P and 1,010 supporters today.