0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 1.500!

Οι πόλεμοι δεν υπερασπίζονται το γενικό συμφέρον των ανθρώπων ούτε το περιβάλλον, αλλά είναι μια απλή επιχείρηση πολιτικών και εταιρειών. Αυτή η επιχείρηση που σκοτώνει πολλούς ανθρώπους και προκαλεί άλλα σοβαρά προβλήματα σε εκατομμύρια ανθρώπους, όπως η μετανάστευση, η πείνα και το ναυάγιο εδώ και δεκαετίες. Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τον άνθρωπο είναι η πυρηνική απειλή που μας θέτει σε κίνδυνο εξαφάνισης ως είδος.

Μπορούμε να σταματήσουμε τις κυβερνήσεις να έχουν την εξουσία να επιτεθούν σε άλλες χώρες, απαγορεύοντάς τις με διεθνή πρότυπα και εθνικούς νόμους. Γι 'αυτό, ζητάμε από τους διεθνείς φορείς και πολιτικούς σε αρκετές χώρες, να καταστήσουμε καταναγκαστική την υποβολή σε δημοψήφισμα των στρατιωτικών παρεμβάσεων εκτός της εθνικής επικράτειας.

Έχουμε την πεποίθηση ότι πολλές μικρές χώρες χωρίς ιστορικό πολέμου θα είναι οι πρώτες που θα στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία για να αλλάξουν τους νόμους τους ή ότι οι διεθνείς οργανισμοί θα προωθήσουν αυτές τις νομοθετικές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην πρώτη περίπτωση, αναμένεται ότι οι χώρες αυτές υποχρεώνουν τους διεθνείς οργανισμούς να υποστηρίξουν αυτό το μέτρο. Επιπλέον, με το παράδειγμά τους, καθώς και με την πίεση των λαών και των μέσων ενημέρωσης, μπορούν να κάνουν ότι κάθε χώρα αλλάζει τους νόμους της, εμποδίζοντας τη σημερινή κυβέρνηση να εισβάλει σε άλλη χώρα.

Δώσαμε υπερβολική εξουσία στους πολιτικούς και οι συνέπειές τους είναι πολύ σοβαρές: η ρύπανση, η αδικία, η φτώχεια, οι πόλεμοι, η διαφθορά, η υπερθέρμανση του πλανήτη, η καταστροφή των πλανητών και η καταστροφή ανθρώπινων ειδών. Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε με δύο τρόπους: να απομακρύνουμε από τους πολιτικούς την εξουσία λήψης αποφάσεων σχετικά με ζητήματα που βλάπτουν τα παγκόσμια συμφέροντα όπως και σε αυτήν την αναφορά και να τους υποχρεώσουμε να λαμβάνουν αποφάσεις που ωφελούν όλοι μας.

Αυτό θα πράξουμε από το Διεθνές IACW, μέσω μιας μακροπρόθεσμης αναφοράς. Αυτή είναι η πρώτη αναφορά και έχουμε την πεποίθηση ότι η μεγάλη κοινότητα που υποστηρίζει με την υπογραφή της τις δεκάδες χιλιάδες νικηφόρων αναφορών πιστεύει ότι οι νέες μας αναφορές είναι χρήσιμες και τις υπογράφουν επίσης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη διεύθυνση www.iachangetheworld.org και μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τα τριμηνιαία αιτήματά μας, αν μας ακολουθήσετε στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/International-Association-to-Change-the-World-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-672018596322803/

Hoy: Francisco Javier cuenta con tu ayuda

Francisco Javier Marzal Mercader necesita tu ayuda con esta petición «Υπογραφή που απαγορεύει στους πολιτικούς να δηλώνουν πόλεμο. Υποχρεωτικό δημοψήφισμα». Únete a Francisco Javier y 1.253 personas que ya han firmado.