ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΤΙΝΑ ΡΕΠΠΑ.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΤΙΝΑ ΡΕΠΠΑ.

Started
June 6, 2022
Signatures: 48Next Goal: 50
Support now

Why this petition matters

Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στην αγωνίστρια δασκάλα Ντίνα Ρέππα, μέλος του ΣΕΠΕ ο Αριστοτέλης, για την οποία επιχειρείται άσκηση δίωξης για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά από καταγγελία  διευθύντριας δημοτικού σχολείου , στον ΓΓ του ΥΠΑΙΘ, Κόπτση και στη Διεύθυνση Α’ Αθήνας γιατί πήγε να κάνει συνδικαλιστική ενημέρωση στο σχολείο της. Η επιχειρούμενη στο πρόσωπο της δίωξη συνιστά απόπειρα περιορισμού και παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής έκφρασης και δράσης και μας βρίσκει όλες/όλους απέναντι.

Δηλώνουμε ότι στο πρόσωπο της Ρέππα Ντίνας θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις  τη δημοκρατία στα σχολεία, την ελευθερία έκφρασης  και δράσης των μελών του συλλόγου μας καθώς και τα εργασιακά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα. 

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι ανεπιθύμητοι στα σχολεία μας δεν είναι οι αγωνιζόμενοι εκπαιδευτικοί αλλά όσοι επιχειρούν να ενσαρκώσουν τα πιο σκοτεινά σχέδια της εξουσίας. Ανάρμοστη συμπεριφορά δεν είναι η συνδικαλιστική ενημέρωση αλλά η απόπειρα φίμωσης και τρομοκράτησης των μαχόμενων εκπαιδευτικών.

Τέτοιες  συμπεριφορές και  πρακτικές που χρησιμοποιούν το διευθυντικό δικαίωμα για να ασκήσουν απειλές υπηρεσιακών κυρώσεων στους εκπαιδευτικούς δε μας φοβίζουν, έχουν τη χλεύη μας, την περιφρόνησή μας και θα μας βρίσκουν ενωμένες/ους απέναντι τους! 

Η απόπειρα δίωξης της αγωνίστριας δασκάλας Ρέππα Ντίνας θα πέσει στο κενό. 

Απαιτούμε να μην προχωρήσει καμία απολύτως υπηρεσιακή διαδικασία δίωξης

Η αλληλεγγύη μας θα νικήσει

Support now
Signatures: 48Next Goal: 50
Support now