ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ AΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ & ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
3Dlexia Cosmos NGO started this petition to Πρωθυπουργός της Ελλάδας

Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Είμαι Έλληνας μαθητής με ΔΥΣΛΕΞΙΑ και δεν μπορώ να μάθω Αγγλικά. ‘Είσαι φυγόπονος, αδύνατον να τα καταφέρεις’, μου είπαν οι καθηγητές στο Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο, τσακίζοντας τα ονειρά μου. Ο Αϊνστάιν δεν τα πήγαινε καλά στο σχολείο λόγο ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών και ήταν πολύ κακός στις ξένες γλώσσες. Αν ο Αλμπερτ δεν μπορούσε να τα καταφέρει, τί ελπίδα έχω εγώ και 700 εκατομμύρια μαθητές με κάποια μορφή δυσλεξίας σε όλο τον κόσμο (1ας στους 5 σε κάθε τάξη) να μάθουμε Αγγλικά ως ξένη γλώσσα, ώστε να γινούμε χρήσιμοι παγκόσμιοι πολίτες? Ο ένας καθηγητής μετά τον άλλον δεν κατάφερε να μου διδάξει ούτε την αλφάβητα, κάνοντας με να πιστεύω ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα. Μα εγώ λαχταρώ να ταξιδέψω στον Κόσμο, να αγκαλιάζω φίλους σε όλη τη γη, να σπουδάσω Διεθνείς Σχέσεις και να κάνω ότι μπορώ για να έρθουν τα κράτη και άνθρωποι κοντά!

ΜΠΟΡΕΙΣ! Μάριε θα τα καταφέρεις, απλά μαθαίνεις αλλιώς, βιωματικά, με φαντασία, με όλο σου τον εγκέφαλο σε εγρήγορση, με την καρδιά σου ήρεμη και προστατευμένη!’ Στην αρχή δεν την πίστεψα γιατί ήθελα να προστατευτώ από μια ακόμα απογοήτευση στην ήδη τσακισμένη αυτοεκτίμηση μου. Όμως η Μέθοδος της Κυρίας Αγγελικής Παππά από την 1η στιγμή άρχισε να ξεκλειδώνει τον εγκέφαλο και την καρδιά μου. Δεν έβλεπα την ώρα να φεύγω από το σχολείο και να πηγαίνω κοντά της, και μέσα από τα Αγγλικά να μαθαίνω με τη δύναμη του Νου και της Καρδίας, να σέβομαι εμένα και όλους γύρω μου και μαζί με τους συμμαθητές μου να αλλάζουμε τον Κόσμο με τις δράσεις του SOS4love Project, (www.sos4loveproject.com που ξεκινήσαμε στον ΟΗΕ το 2017 με όχημα την ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΩΝΗ και ΑΓΑΠΗ για τη ΖΩΗ που χτίσαμε πλάι της. Και ενώ καταφέραμε να ενωθούμε με 640.000 παιδιά από 65 χώρες δρώντας στους 17 στόχους βιωσιμότητας με τη στήριξη Υπουργών Παιδείας Κύπρου & Αργεντινής, ακόμα και αστροναυτών της NASA (!) )(https://www.youtube.com/watch?v=9XL-2EjZ2h8&feature=emb_logo  το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας μας ενημέρωσε ότι το SOS4love Project ΔΕΝ Εγκρίνεται για την Ελλάδα, αναφέροντας ότι ΔΕΝ είναι καινοτόμο και παιδαγωγικά ωφέλιμο για τους μαθητές!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

Η Κυρία Αγγελική Παππά μου άλλαξε τη ζωή. Και μπορεί να αλλάξει τη ζωή εκατομμύριων  μαθητών με δυσλεξία στην Ελλάδα και όλη τη γη. Εδώ και χρόνια καταξιώνεται παγκοσμίως, συγκαταλέχθηκε 2 φορές στους 50 Κορυφαιούς Εκπαιδευτικούς στον Κόσμο διεκδικόντας για την Ελλάδα το 'Νόμπελ' Παιδείας Global Teacher Prize, είναι Νικήτρια Ευρώπης του Βρετανικού Συμβουλειού της Αγγλίας 2018 για τα UK Alumni Awards λαμβάνοντας δημόσια την Εμπιστοσύνη του Πρίγκιπα Καρόλου, και επιλέχθηκε στην 1η ομάδα Υποψηφίων Πολιτών Αστοναυτών στην Ιστορία της Ανθωπότητας για ταξίδι στο διάστημα για ανθρωπιστικό σκοπό το 2021 από το Space for Humanity USA.

H κα. Παππά επιθυμεί να προσφέρει αφιλοκερδώς την 1η και Μοναδική Παγκοσμίως καινοτόμο Μέθοδο της για τα Αγγλικά σε Μαθητές με Δυσλεξία στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα, όπως ήδη την έχει προσφέρει σε άλλες  χώρες, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ 1η ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΑΝΕΝΑΣ Υπουργός Παιδείας  στην Ελλάδα δεν έχει ενδιαφερθεί να εκπαιδεύσει τoυς καθηγητές Αγγλικών στη Μέθοδο της, παρόλο που παρουσιάζεται ακόμα και στον ΟΟΣΑ (!) https://read.oecd-ilibrary.org/education/teaching-for-the-future/how-can-we-make-sure-that-schools-respond-to-every-child_9789264293243-4-en#page1 και χιλιάδες έξυπνα παιδιά μένουν αγράμματα στη ξένη γλώσσα, νιώθοντας φυλακισμένοι σε ενα εκπαιδευτικό σύστημα που μας απορρίπτει ξανά και ξανά.

Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ

Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘHTΩΝ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες ΣΤΟ κρίσιμο για τη ζωή ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ως ξένη γλώσσα, ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ Κας Παππά και την αναθεώρηση του SOS4love Project για την εισαγωγή του Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα. Με την Αγγλική Φωνή που έχτισα κόντρα στα προγνωστικά του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος, μιλήσα στον ΟΗΕ στην Εβδομάδα Ειρήνης στον Κόσμο στις 6/11/20, κάνοντας ΕΚΛΛΗΣΗ Στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας για ΑΜΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ και ψυχικό μαρτύριο  που βιώνουν χιλιάδες παιδιά με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα.

Η Covid ΜΑΣΚΑ που φοράμε μας θυμίζει ότι Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΑΠΗΣ και Δικαιοσύνης ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, και ξεκινάει από την ΙΣΟΤΙΜΗ, ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ προς όλους.

ΥΠΟΓΡΑΨΕ και ΔΙΑΔΟΣΕ το ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΤΟΥ!

ΜΑΡΙΟΣ ΘΩΜΕΑΣ, 15 χρονων, Μαθητής με δυσλεξία.

0 have signed. Let’s get to 1,000!