0 have signed. Let’s get to 500!

Απο 01.05.2018 οι γραμμές 876(Ελευσίνα-Σταθμός Αγία Μαρίνα) και Α16[Πλατεία Κουμουνδούρου-Ελευσίνα(μέσω Ιεράς Οδού)] συγχωνεύτηκαν σε μια ενιαία γραμμή 876 Ελευσίνα-Σταθμός μετρό Αιγάλεω,αφήνοντας το κομμάτι Αιγάλεω(ύψος Κηφισού)-Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-Κεραμεικός-Πειραιώς-Ομόνοια-Ψυρρή χωρίς απευθείας συγκοινωνιακή κάλυψη απο την Ελευσίνα.Επιπλέον ζήτημα προκύπτει με τις ώρες των δρομολογίων μιας και το Α16 ξεκινούσε τόσο από τέρμα όσο και από αφετηρία κατά την 5η πρωινή και υπήρχε δυνατότητα να βρίσκεται ο επιβάτης στην Αθήνα ή την Ελευσίνα αντίστοιχα περί τις 5:30,επιλογή πρακτικά αδύνατη πλέον εφόσον οι πρώτοι συρμοί του μετρό αναχωρούν κατά τις 5:30.

Αίτημα μας η επαναφορά της κατά γενική συμφωνία εξυπηρετικότερης γραμμής Α16,και σε περίπτωση αδυναμίας συντήρησης και των 2 γραμμών(876,Α16) ζητάμε την πλήρη αντικατάσταση του 876 με το Α16 (που συνεπάγεται φυσικά την αύξηση της συχνότητας δρομολογίων μιας και θα λειτουργεί μονο η 1 γραμμή),από την στιγμή που ή πρώτη εκτελεί μόνο ένα τμήμα της δεύτερης.

Today: Γιώργος is counting on you

Γιώργος Καρασαββίδης needs your help with “ΟΑΣΑ: Επαναφορά Λεωφορειακής Γραμμής Α16 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ(ΜΕΣΩ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ)”. Join Γιώργος and 463 supporters today.