ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Δρ Niki Katsaouni ΣΤΗΝ 'ΣΗΜΕΡΙΝΗ'

0 have signed. Let’s get to 200!

Αναρωτιόμαστε αν το πνεύμα του Ερτογάν επηρεάζει και τον κυπριακό τύπο και ιδιαίτερα την εφημερίδα "Σημερινή", με το λόγιο (motto) ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ του Ρήγα Φεραίου. Ή μήπως πρόκειται για πλήρη εφαρμογή του γλωσσαρίου από την εφημερίδα;
Εμείς, οι τακτικοί αναγνώστες της σελίδας θεωρούμεν την διακοπή της σκέτη φίμωση της Δρ Νίκης Κατσαούνη. Δηλαδή, ακριβώς το ίδιο που κάνει ο ισλαμοφασίστας Ερτογάν στην Τουρκία. Η Νίκη Κατσαούνη συλλογάται και γράφει ελεύθερα, άρα θα έπρεπε να θεωρήσετε ότι συλλογάται και καλά. Εδώ πρόκειται για την ελευθερία του λόγου, κάτι που δηλώνετε ότι υπερασπίζεστε και εφαρμόζετε. Είναι σύμπτωση που αφαιρείτε αυτή την στήλη μόλις εκδόθηκε το περιβόητο γλωσσάρι του ΟΑΣΕ; Μήπως η παρρησία στον λόγο της Δρ. Νίκης Κατσαούνη χαλά κάποιων το κλίμα; μήπως δυσκολεύονται να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και να ευνοήσουν "λύση" (ήτοι διάλυση) του Κυπριακού; Ποιοί ενοχλούνται από τα Παρρησιακά;
Εμείς, βρισκουμε σε αυτή την στήλη "Τροφή για σκέψη".  Αναγκάζει τα κύτταρα του εγκεφάλου μας να δραστηριοποιηθούν και γι αυτό μας αρέσει!

Απαιτούμε την επαναφορά  της σελίδας της Δρ. Κατσαούνη στην εφημερίδα "ΣΗΜΕΡΙΝΗ''!

Today: Leda is counting on you

Leda Mala needs your help with “ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Δρ Niki Katsaouni ΣΤΗΝ ''ΣΗΜΕΡΙΝΗ''”. Join Leda and 172 supporters today.