Υπογραφή επιστολής προς Πρυτανεία Α.Π.Θ.

0 have signed. Let’s get to 500!

Παιδιά, καλημέρα. Μετά από συνομιλία με το γραφείο του Πρύτανη, ενημερωθήκαμε πως δυστυχώς λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων δεν θα μπορεί να μας δεχτεί ο ίδιος σύντομα. Επίσης θα λείπει από 6-14/11 στο εξωτερικό. Όμως μας αντιπρότειναν συνάντηση με τον Αντιπρύτανη κ Λαλόπουλο, αύριο, 2/11/2017 στις 10.00 το πρωί. Εμείς εννοείται δεχτήκαμε. Οπότε αύριο στις 10.00 το πρωί θα μαζευτούμε στην Πρυτανεία. Σας επισυνάπτουμε μια επιστολή η οποία πρεπει να υπογραφεί και να του δωθεί και η οποία είναι προϊόν της γενικής φοιτητικής συνέλευσης και είχε εγκριθει από την πλειοψηφία.
Τα πράγματα είναι πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρα. Υπάρχει κίνδυνος να κλείσει η σχολή επ'αόριστον. Τώρα ήρθε η στιγμή να οργανωθούμε και να πιέσουμε όπως μπορούμε.
Μας ενημέρωσαν από το γραφείο του πρύτανη πως οσες περισσότερες υπογραφές μαζευτούνε τόσο μεγαλύτερη ισχύ έχει η παρουσία μας.

Today: Dimitrios is counting on you

Dimitrios Chatzopoulos needs your help with “Επιτροπή 4ου έτους : Υπογραφή επιστολής προς Πρυτανεία Α.Π.Θ.”. Join Dimitrios and 210 supporters today.