ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΥΛΟ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΥΛΟ

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ started this petition

Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο την αμέριστη στήριξή μου, προς τον Καθηγητή Γεώργιο Παύλο. Ένα διακεκριμένο επιστήμονα με βαθιά φιλοσοφική και επιστημονική κατάρτιση και αυξημένη αίσθηση καθήκοντος. Έναν άνθρωπο ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο και πάθος υπηρέτησε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης επί 40 χρόνια και συνεχίζει να δίδει καθημερινά και άοκνα αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Η εθνική προσφορά και το πολυεπίπεδο έργου του Γιώργου Παύλου, όπως δυστυχώς συμβαίνει και με κάθε αξιέπαινη ενέργεια στον τόπο μας, σήμερα αδίκως βάλλεται.

Ο ανιδιοτελής και φιλάνθρωπος χαρακτήρας του Γιώργου Παύλου, αμφισβητείται σε μια πειθαρχική διαδικασία η οποία επιδιώκει να τον τιμωρήσει, μόνον και μόνον επειδή αγωνίσθηκε για να παύσει η βία εις βάρος φοιτητών και προς ζημία του παιδαγωγικού έργου της πανεπιστημιακής κοινότητας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Η αγάπη του Γεωργίου Παύλου για την παιδεία και την ακαδημαϊκή ζωή, καθώς και το βαθύτατο αίσθημα ευθύνης έναντι της επιστήμης και έναντι της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας, αμφισβητούνται. Αμφισβητούνται μόνο και μόνον επειδή σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για την ακαδημαϊκή ζωή, πρωτοστάτησε, ακόμη κι όταν χρειάστηκε να μείνει μόνος σε έναν αγώνα δύσκολο, κατά όσων έπλητταν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Το ανιδιοτελές ενδιαφέρον του Γεωργίου Παύλου για το πανεπιστήμιο και την ακαδημαϊκή κοινότητα και ο αδιάκοπος αγώνας του προκειμένου να διασωθεί η ποιότητα της πανεπιστημιακής ζωής, θα έπρεπε να αποτελούν παράδειγμα για όλους, να προστατεύονται και όχι να τιμωρούνται.

Άνθρωποι σαν τον κ. Παύλο τιμούν την ακαδημαϊκή ιδιότητα, το δε ήθος του συνιστά σημείο αναφοράς για την εποχή μας. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στάθηκε τυχερό που το υπηρέτησε ως πιστός στρατιώτης του ένας εξέχων πολεμιστής, αγωνιστής υπέρ των ηθικών αρχών και αξιών και διακεκριμένος ακαδημαϊκός διδάσκαλος.

Ζητούμε: να παύσει άμεσα η άδικη πειθαρχική δίωξη κατά του Καθηγητή Γεωργίου Παύλου.

Λέμε ΌΧΙ σε διώξεις που μόνο σκοπό έχουν τη φίμωση όσων παλεύουν για την ελευθερία.

Ζητούμε να δικαιωθεί ο αγώνας του για ένα καλύτερο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!