Λέμε ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!

Petition Closed

Λέμε ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!

This petition had 362 supporters
Ένωση Καταναλωτών και Δανειοληπτών started this petition to Goverment Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Σταματάμε την απελευθέρωση των πλειστηριασμών! Από το νέο έτος χιλιάδες ακίνητα πολιτών θα ρευστοποιηθούν και οικογένειες θα βρεθούν στο δρόμο.

 

Υπογράφουμε το ψήφισμα για “Νέα τριετή Παράταση της Άρσης των Πλειστηριασμών Ά Κατοικίας” που καταθέτει η Ένωση Καταναλωτών και Δανειοληπτών, σε συνεργασία με λοιπούς φορείς, με σκοπό να κοινοποιηθεί στην Βουλή, τους αρμόδιους Υπουργούς, τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

ΔΕΝ αποδεχόμαστε την οριστική διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας, μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια διαρκούς αδυσώπητης ύφεσης, που έχει εξαθλιώσει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

 

Λέμε ΟΧΙ στην ολοκλήρωση της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής των μικροεμπόρων και των επαγγελματιών, που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας.

 

Έχουμε χρέος να ΜΗΝ αφήσουμε κανέναν και καμία ανυπεράσπιστο μπροστά σε ένα Ελληνικό Κράτος, που μοιάζει να κωφεύει.

 

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην εξαθλίωση χιλιάδων συμπολιτών μας, που βάλλονται από τα νέα βάναυσα οικονομικά μέτρα, την ανεργία και τα σχέδια για ρευστοποίηση της μοναδικής τους περιουσίας.

 

Λέμε ΝΑΙ στο σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την προάσπιση των δικαιωμάτων μας.

 

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στον εκβιασμό, την παράνομη τοκοφορία και την αξίωση υπέρογκων απαιτήσεων από μέρους των πιστωτικών ιδρυμάτων.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τη χρησιμοποίηση μέρους των υπέρογκων φόρων, που εμείς πληρώνουμε, για τη διάσωση των τραπεζών.

 

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ με χιλιάδες συμπολίτες μας, που καθημερινά αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απαραίτητες δαπάνες διαβίωσής τους και που, μην έχοντας καμία δυνατότητα να αποπληρώσουν τις παράνομες οφειλές τους, θα βρεθούν στο δρόμο, ενώ θα συνεχίσουν να διατηρούν το χρέος τους στις Τράπεζες.

 

Οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, υπαγορεύουν περισσότερο από ποτέ την απόφαση για νέα παράταση στην αναστολή των πλειστηριασμών που λήγει στις 31-12-2013, προκειμένου να προστατευτεί η κοινωνική συνοχή.

 

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ-ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ

 www.daneioliptes.com

Petition Closed

This petition had 362 supporters

Share this petition