προστασία των τετράποδων της περιοχής από εγκληματικές πράξεις δημοτών σας.

Petition Closed

προστασία των τετράποδων της περιοχής από εγκληματικές πράξεις δημοτών σας.

This petition had 16,537 supporters

Eva Magkou started this petition to Δήμαρχο Καρύστου κ. Νικόλαο Μανώλη

 FOR OUR NON-GREEK FRIENDS:

 

ATTENTION
ALL FOREIGN TOURISTS/VISITORS TO EVIA ISLAND-GREECE!!


THIS 'PERSON', NAMED KOSTAS LIAPIS, THE TAVERN OWNER OF
""ΨΗΣΤΑΡΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ" (TAVERN) IN NEA STYRA-EVIA ISLAND-GREECE, KILLED WITH A BROKEN CHAIR THIS SMALL BLACK AND GREY STRAY DOG, NAMED MAGGIE.

HE LURED THE DOG WITH FOOD, AND THEN HE HIT IT VERY HARD IN THE HEAD WITH THE CHAIR.


AS A RESULT THE DOG SUFFERED MASSIVE BRAIN HAEMORRHAGE AND HAD TO BE PUT TO SLEEP, SINCE AS THE VET SAID, IT WAS ALREADY SEVERELY DAMAGED.

MAGGIE WAS ONLY 4 MONTHS OLD…


THERE IS PHOTOGRAPHIC EVIDENCE, ESPECIALLY CRUEL PHOTOS.


CHARGES ARE BEING PRESSED AGAINST HIM, BUT FOR THE TIME BEING HE ESCAPES BEING ARRESTED. PLEASE AVOID THIS STORE BY ANY MEANS, AND SPREAD WORD FAR AND WIDE.


THE CITIZENS OF STYRA ARE ANIMAL AND PEACE-LOVING PEOPLE AND THEY WANT THE MAXIMUM PENALTY FOR THE MONSTER.

 SPREAD THE WORD SO NO ONE VISITS HIS STORE AGAIN!


PLEASE SHARE!

 

Σήμερα, 17/7/2014 διαβάσαμε για την δολοφονία της μικρής αδέσποτης ‘Μάγγυ’  που συνέβηκε χτες στο λιμάνι Νέων Στύρων έξω από την ταβέρνα του κυρίου Κώστα Λιάπη. Το έγκλημα διέπραξε ο ίδιος παρουσία κατοίκων της περιοχής και τουριστών. Το κείμενο του ατόμου που έχει και φωτογραφικό υλικό είναι το εξής:

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓIA NA MAΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 01:30 ΩΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΨΗΣΤΑΡΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ". ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΠΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟ-ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΓΓΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΕΛΕΑΣΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΔΩ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ! !

Θα θέλαμε να ελέγξετε κύριε Δήμαρχε αν το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί νόμιμα, και πότε έγινε ο τελευταίος υγειονομικός έλεγχος.  ΣΔΟΕ, Υγειονομικό, εφορία, ΙΚΑ;

Ποια είναι η επίσημη θέση που θα ακολουθήσει η Δήμος για την προστασία των πολιτών δίποδων και τετράποδων της περιοχής; Είναι εξοργιστικό το καλό όνομα της περιοχής να διασύρεται (στο εσωτερικό και στο εξωτερικό) και να πλήγεται ο τουρισμός της Εύβοιας με εγκλήματα κατά ζωής ανυπεράσπιστων ζώων από πολίτες του Δήμου σας.

Petition Closed

This petition had 16,537 supporters