Bayram Herkes İçin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde özel sektör çalışanlarının onca sıkıntısına ufak bir ara verme fırsatı olan, Allah'ın insanlara hediye olarak verdiği bayramı insanların ellerinden almaya kimsenin hakkı yoktur. Ancak bazı şirketler bayramı dahi suistimal etmekte, Allah'ın verdiğini gasbetmektedir.

ŞOK Marketler Zinciri de aynı yöntemle, çalışanları için bayramda dahi aynı mesaiyi devam ettirmektedir. Rakip firmaların bayramı tatil yapmasını fırsata dönüştürerek bayramı bir sevinç, ibadet ve paylaşma olarak değil sadece kasasını doldurmak olarak düşünmektedir. Oysa bayramın İLK gününde çalıştırmak Allah'tan çalmaktır. Buna ancak insanların sağlık gibi acil durumları için hizmet verenler istisna tutulabilir.

Bu kampanyanın iki yönlü amacı var arkadaşlar. İlki, biz tüketiciler olarak herkesi Şok marketler zincirini bu yanlıştan dönene kadar protesto etmeye; ikinci olarak ise bu kampanya vesilesiyle benzer kurumları uyarmaya davet ediyoruz.

Bugün muhammed ikbal imzanı bekliyor!

muhammed ikbal durmuş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ŞOK Marketler : Bayram Herkes İçin!». muhammed ikbal ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.