Kampanya Kapatıldı

Şikeci Gaziantep BB ve Manisaspor kümeye,Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor 1.lige geri dönsün!

Bu kampanya 357 destekçiye ulaştı

Şike ve teşvik belgelerinin tüm Türkiye'nin gözlerinin önüne serilmesinden sonra bizler temiz futbolun destekçileri ve adalet isteyen taraftarlar olarak, Türkiye Futbol Federasyonundan, şike yapan takımları küme düşürmesini ve emekleri gaspedilen Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor'un tekrar Ptt 1.lige yükseltilmesini bekliyoruz. Şike bir suçtur ve 6222 sayılı yasada açıkça belirtilmektedir. TFF'nin 56.maddesinde de şike ve teşvik'in cezası belirtilmiştir. "Şike ve ihanet" tapeleriyle belgelenen, bu suça ortak olan kulüplerin cezası küme düşürülmektir.

Hakkımızı FIFA ve UEFA nezdinde de arayacağımızı belirterek, olayın bir an önce açıklığa kavuşturulmasını rica ediyoruz. #şikecezasızkalmasın

Bugün Bandırmaspor imzanı bekliyor!

Bandırmaspor Taraftarları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şikeci Gaziantep BB ve Manisaspor kümeye, Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor 1. lige geri dönsün». Bandırmaspor ve imza atan diğer 356 kişiye katıl.