Şehitlere Dil Uzatanlar Yargılansın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları Olarak.. Bu Ülkenin Her Ferdinin Birer Asker Ve Vatan İçin Canını Verecek İnsanlar Olduğunu Unutan Soysal Medyada Kişi Ve Grupların Ülkenin Bölünmez Bir Bütün Olan Vatan,Bayrak,Kuran Ve Bağımsızlık Düşüncelerinin Bir Bütün Olduğu Ve 2000 Yıllık Tarihimizde Her Koşulda Zorlukları Aşan VE Tam Bir Bütünlükle Beraberliğimizi Sağlayan Bu Milletin Evlatlarını Vatan Savunmasında Ve Ülkenin Korunmasında Görev Alan Mehmetçiğin,Polisin Ve Kolluk Kuvvetlerinin Şerefi Namusu Ve Görev Azliyeti Sözle Ve Yazıyla Küçümsenmeyecek Kadar Kutsaldır.. Bizlerin İstediği Vatan Evlatlarının Sahipsiz Olmadığını Ve Sosyal Medya Plartformlarında Asla Ve Kattiyen Medya Malzemesi Olmayacağını Anlatmaktır... Bu Kampanya Milletin Vicdanıdır, Kuşkumuz Yok ki Yargı Sahipleri Bu Vicdana Kayıtsız Kalmayacaktır..

Bugün İsimsizler imzanı bekliyor!

İsimsizler ... bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şehitlere Dil Uzatanlar Yargılansın!». İsimsizler ve imza atan diğer 50 kişiye katıl.