Kampanya Kapatıldı

Şehit Eşine Destek Ol

Bu kampanya 810 destekçiye ulaştı

Şehit Ali Bulduk İlokulu'nda görev yapmakta olan müdür ve müdür yardımcılarının bizzat şehit eşi tarafından belirtilen bu mağduriyet için gerekli işlemlerin ve olay soruşturulmasının yapılmasını istiyorum.Bizler için,gecesini gündüzüne katıp çalışan ve bu vatan için şehit olmuş olan polis memurumuzun eşine ve ailesine yapılmış olan bu saygısızlığı bu ülkenin vatandaşı olarak kabul etmiyorum.Şehit eşinin sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı durumun yazısı şu şekildedir:
''Ben sehit Ali Bulduk'un eşiyim. Eşimin adı Adana ili Kozan ilçesinde bulunan Güneri Köyündeki kendi okuduğu köy okuluna verildi. Bu bizim için çok güzel, anlamlı bir davranıştı ve gerçekten şehit ailesi olarak onure olduk.
Ancak, eşimin isminin okula verilmiş olması, o okuldaki görevlilerin (müdür ve müdür yardımcısının) hoşuna gitmedi. Çünkü, köy okulu olduğu için; bundan önce ne arayan ne de soran yoktu. Ancak eşim ismi okula verildikten sonra onların düzenleri bozuldu.
Okul gorevlileriyle sorunlar yaşıyorum, salla başını al maaşını yaptıkları için okula gidip gelmemizi istemiyorlar. Bizzat kayın babam ve muhtarımızın yüzüne ''şehidin ismi bu okula verilince, okula gelip gidenler yüzünden iş yükümüz arttı'' gibi konuşmalar yapmışlar. Bunu duyunca çok üzüldüm. Şehit ailesinin yüzüne söylenecek söz mü bu?
Dahası da var. Okul için yardım kampanyası başlattık. Bu kampanyaya katılan yardım sever vatandaşı emniyete şikayet etmişler. Konu ise şu şekilde olmuş; mesleğini sormuşlar , o da ''ben hayrımı gizli yapıyorum hocam, ne yapacaksınız mesleğimi'' demiş. Bunun üzerine ''biz bu adamdan şüphelendik'' diyerek emniyete gitmeşler.
Daha anlatacak çok şey var.. Eşimin görev arkadaşı gitmiş, okulda ona da terbiyesizce davranmışlar. Olaydan sonra Kayın babama ''sana saygımdan sustum'' demiş eşimin arkadaşı. Ayrıca muhtarda yanındaymış ve konuşmalara o da şahit olmuş.
Tüm bunlardan sonra şikayetimizi iletmek için mahtarımızla Kozan Milli Eğitim Müdürüne şikayete gittiğimizde ise, muhtarımızla tartışıp ''ben atadım onları, benden başkası alamaz'' cevabını aldık. Verdiği bu cevap ile, yaşadığımız mağduriyet ve hayal kırıklığına çözüm bulmayı umarken; iyice artmış oldu maalesef.
Bu okuldaki müdür ve müdür yardımcısının yer değişikliğini istiyorum. Çünkü şehit eşimin isminin verildiği o okulda görev yapmayı hakettiklerini düşünmüyorum. Onların bu yaklaşım ve tavırları yüzünden inanın kimse artıkokula gitmek, yardımda bulunmak istemiyor.
Birileri şehit ailelerini sahipsiz sanıyor. Biz bunları haketmiyoruz''
Gereğinin yapılmasını ve tarafımca geri dönülmesini arz ederim.

Bugün Kübra imzanı bekliyor!

Kübra Sarıtaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şehit Eşine Destek Ol». Kübra ve imza atan diğer 809 kişiye katıl.