Şehir Üniversitesinde festival istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Kurulduğu günden bu güne hiçbir etkinliği, festivali, şenliği olmamış olan GÖZDE üniversitemiz, etkinlik ve festival konusunda geri kaldığı herkes tarafından gözlemlenip, dile getirilmiştir.
Bu eksikliğin giderilmesi ve bir şeylerin değişmesi için bir şeylerin değişmesi gerektiği algısıyla yola çıkan ekibimiz 30+ gönüllü öğrenciyle DRAGO'FEST çatısı altında 2018 Aralık ayında çalışmalarına başlamıştır.
Bu şenliğin olmaması için ellerinden geleni ardına koymayan FARKLI ZİHNİYETLİ GRUPLARA inat, 3 aydır büyük bir fedakarlık ile çalışan ekibimiz, şenlikte sahne alacak olan sanatçıları ( EDİS , GRİPİN, MFÖ, SUFFLE, DEEPERİSE ), çeşitli sahne gösterilerini, saha oyunlarını, stand markalarını, sponsorunu ve takvimini ayarlamış bu güzel haberi tüm üniversite öğrencilerine çeşitli sosyal medya mecralarında vermiştir.
Tüm öğrencilerin şenlik için geri sayıma geçtiği sırada üniversitemizin üst yönetim kurulundan gelen son dakika iptal haberiyle karşı karşıya kalmıştır.
Şenliğin olmaması için geçerli hiçbir sebebin olmadığı şu zamanda bu mağduriyetin giderilmesini İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencileri olarak istiyoruz.