Şanlıurfa'ya Devlet Tiyatrosu, Opera ve Balesi Açılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Şanlıurfa’nın insanlığın ilk uygarlık merkezlerinden birisi olduğu gerçeği Göbekli Tepe buluntuları ile artık iyice güçlenmiştir. Tarih boyunca uygarlık merkezi olmuş Şanlıurfa bugün de bünyesinde barındırdığı tarihi çeşitlilik ve derinlikle ülkemizin en önemli şehirlerinden birisidir. Özellikle son yıllardaki tanıtım çabaları ile birlikte Şanlıurfa’nın bütün insanlığı ilgilendiren bu önemli uygarlık birikimi dünya tarafından tanınmaya başlamıştır. Böylece Şanlıurfa ülkemizin önemli kültür turizm merkezlerinden birini halini almıştır. Biz aşağıda imzası olanlar, bu kadar önemli bir uygarlık şehri olan Şanlıurfa’da devlet tiyatrosunun ve müzik geçmişi göz önüne alındığında devlet opera ve balesinin de açılması gerektiğini düşünüyoruz.

Saygılarımızla arz ederiz.

Bugün HÜSYİN imzanı bekliyor!

HÜSYİN KOTAMAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şanlıurfa'ya Devlet Tiyatrosu, Opera ve Balesi Açılsın». HÜSYİN ve imza atan diğer 139 kişiye katıl.