Gaziantepte her semtte kütüphane ve kitap evi açılmasını istiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ben Yeşim feyza dönmez, Gaziantep ilinde yaşıyorum ve bildiğim üzere koskoca gaziantepte sadece 8 tane kütüphane varmış. Ben karataşta yaşıyorum burada kütüphane yok diğer kütüphanelerde cok uzak ve ben bu yüzden kütüphaneye gidemiyorum kitap okumayi seven birisiyim ama sürekli kitap satin almaya param yetmiyor ülkemizin geleceği gençlerin elinde ama ben bunun hakkında pek bir çaba gösterilmediğini düşünmüyorum şahinbey belediyesi çok güzel sosyal tesisler,spor salonları vs. Yapıyor ama hiçbir şekilde kütüphane,kitap evi tarzı yerler yok gençleri kitap okumaya yönlendirmiyorlar ben artık sürekli park ve cami yerine kütüphane kitap evi istiyorum heryerde park var birazcıkta eğitime önem verilsin istiyorum. Umarım bu sorunu çözersiniz çünkü karataşta oturuyorum ve okulumda dahi kütüphane yok

Bugün Yeşim Feyza imzanı bekliyor!

Yeşim Feyza Dönmez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şahinbey belediyesi : Gaziantepte her semtte kütüphane ve kitap evi açılmasını istiyorum». Yeşim Feyza ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.