İctimai nəqliyyatda ədəbsizliyə YOX deyək!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

65 nömrəli maşurut avtobusunda baş vermiş hadisə bir daha göstərdiki insanların müəyyən hissəsi (əsasən kişilər) ictimai nəqliyyatda etik normalara riayət etmirlər. Hər birimizin bu cəmiyyətin fərdi olaraq, ictimai yerlərdən və nəqliyyat vasitələrindən rahat şəkildə istifadə etmək haqqımız var. İctimaiyyət içində özünü apara bilməyən, etik davranış qaydalarından xəbəri olmayan və ən əsası öz gücünü qadınlar üzərində sınamaqla sübut etməyə çalışan "kişilərin" cəmiyyəti korlamasına yox deməyin artıq vaxtıdır. Hər kəs ictimai nəqliyyatda oturuş qaydalarına əməl etməli, xüsusilə də kişilər ayaqlarını düzgün qoymağı bacarmalıdır. Düzgün Otur!!!

Qeyd: Hadisə haqqında məlumatı olmayanlar link vasitəsilə xəbərdar ola bilər.

Odur ki, cəmiyyət olaraq bu hadisəyə etinasız qalmayaq və bu tipli hadisələrin artmaması üçün kampaniyaya dəstək olaq.

Bugün Şəbnəm imzanı bekliyor!

Şəbnəm Aslanlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şəbnəm Aslanlı : İctimai nəqliyyatda ədəbsizliyə YOX deyək!». Şəbnəm ve imza atan diğer 4.106 kişiye katıl.