Kampanya Kapatıldı

Bütünleme sinavlarınin gelmesi ve yeterli kredi alma hakkı

Bu kampanya 346 destekçiye ulaştı

Atatürk Üniversitesi yalnıs politikalarina bir yenisini daha ekledi.2015-2016 yılında kaldırılan bütünleme sinavlarından sonra 2016-2017 yılında yeni gelen değişiklikle birlikte alttan kalan dersiniz varsa okuduğunuz dönemden ders alamıyorsunuz. Yukseltmek icin ders almak isterseniz okudugunuz donemden ders alamiyorsunuz. Okulu erken bitirmek isteyenlere üstten ders verilmiyor..Öğrencileri mecburen yaz okuluna mahkum eden ücretsiz eğitim hakkımızı ücretli hale getiren Atatürk Üniversitesinin bu kararında öğrencileri düşünen hiç bir yanı olmamakla birlikte tamamen akademik kadronun açılacak yaz okullarında para kazanması hedeflenmektedir.ikinci amaç ise Erzurumda toplamda 110 bin üniversite öğrencisi var halkın neredeyse tamamı üniversite öğrencisinin üzerinden para kazanıyor.(Cafelerde çayın 5 lira ,kiraların 800 lira olmasından anlayabilirsiniz ). Bir sehirden bir anda yüzbin kişi gitmesiyle birlikte sezonda öğrencinin üstünden para kazananlarin yaz okulunun olması işine geliyor. Bu resmi yolsuzluğa dur demek için tüm öğrencilerin desteğini bekliyoruz.

Bugün Şükrü imzanı bekliyor!

Şükrü Gürses bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şükrü gurses : Bütünleme sinavlarınin gelmesi ve yeterli kredi alma hakkı». Şükrü ve imza atan diğer 345 kişiye katıl.