Yerli üreticilere destek

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Görünür şekilde

"TÜRKİYE'de ÜRETİLMİŞTİR"

"Made in TURKIYE"

Dünyanın pek çok ülkesinde Avrupa, Asya, Amerika ve Afrika ülkelerinde yerli üreticilerin desteklenmesi amacıyla, bu ürünlerin paketlerinin ön yüzüne, marka logosuna yakın büyüklükte yerel üretim olduğu yazılmaktadır. Yurt dışından gelen ürünlerin paket arkasında küçük bir köşede menşei, ürünün ilk çıkış yeri yazılmasına karşılık yerli ürünler raflarda fark edilebilir duruma gelmiştir. Türkiye'deki konuya duyarlı tüketicilerin desteğini arttırmak amacı ile, taze ve işlenmiş gıdalar, tekstil, temizlik malzemeleri, beyaz eşya, elektronik v.b. aklınıza gelen her türlü YERLİ ÜRETİCİLERDEN sağlanan ürünlerin paketlerin ÖN YÜZÜNE, açıkta satılan ürünlerin ETİKETLERİNE görünür şekilde  "TÜRKİYE'de ÜRETİLMİŞTİR" yazılması için kampanya başlatıyorum.

Bugün Müfit imzanı bekliyor!

Müfit Türküstün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Üreticilerin ve satıcıların tümü: Yerli üreticilere destek». Müfit ve imza atan diğer 67 kişiye katıl.