Üniversitemde öğrenci olarak doğal haklarımı istiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı tarafına Ahhdjhfvk Gjthkgjk bu kampanyayı başlattı
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nde öğrenci girişinde bulunan asansör öğrencilerin kullanımına kapalı durumda. Asansörden yalnızca akademik personel ve temizlik görevlileri faydalanabilmekte ki akademik personelin girişi ve asansörü ayrı olarak mevcut.
Eğitim yapıları yönetmeliğinde öğrenciler için asansör mecbur kılınmıştır. Altı katlı bir fakültede öğrenci için asansör olmaması durumu yönetmelikle örtüşmemektedir. Aynı zamanda binada herhangi bir yangın çıkışı da mevcut değil.
Maalesef ki okulun tasarımıyla okulun işleyişi arasında bir tutarsızlık bulunmakta ve bu tutarsızlık problemlere yol açmakta. Örneğin; mimarlık atölyelerinin kapasitesiyle öğrenci kontenjanı uymadığı için derslerin işleyişinde aksamalar yaşanmaktadır. Bu durumlara ek olarak okulun öğrencilere ve personele sağladığı internet hizmetine erişimde sıkıntı yaşanmaktadır ve dersliklerde bu hizmetten yararlanılamamaktadır.

Öğrenci girişindeki asansör, öğrenciler için aktif hale getirilmelidir. İnternete erişim fakültenin her yerinden özellikle dersliklerden kolayca sağlanmalıdır.

Ben, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde eğitim gören, haklarının bilincinde olan bir öğrenciyim. Bölümüm gereği yaptığımız maketler, çizim malzemeleri, laptoplar vb. ağır eşyalarımız mevcut. Bu eşyaları her gün dört kat yukarı taşımaya mecbur bırakılmak maalesef ki okulumun öğrenciye verdiği değeri gösteriyor. Bu sorunun en kısa sürede giderilmesini arz ederek, ben ve arkadaşlarım hakkımız olanı talep ediyoruz.
0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.