0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ümraniye Dumlupınar mah.100-150 ye yakın kedi köpeğe bakmakta olan 60 yaşında olan Halil Türkel amcamız ,Zehra ablamız,hatice teyzemiz ve durumu olmayan yardımcı olmaya çalışan insanlara belediyemizden onlar adına   mama desteği istedik. dilekçe numaramız 28841  belediyemiz' böyle bir uygulama yok' deyip sürekli geri çevirmektedir.'hayvanlar açlıktan mı ölür '  mantığında , hayvanlar açlıktan değil bakımsızlıktan ölür .Gönüllülerle ortak bir çabaya girmemekte ve yapılan çalışmada bizlere destek vermemektedir.Üsküdar ve Ataşehir belediyesinin barınaklarının da bizim bölgemizde olması ve 'diğer belediyelerin hayvanlarına da biz mi bakacağız'demektedirler.3 belediyenin birleşerek çözüm üretmesi ve bilgi verilen gönüllülerle ortak çalışma yaparak mama yardımı talebimizde bizlere yardımcı olmaları konusunda destek olmaları, 'hayvanlar açlıktan değil bakımsızlıktan ölür mantığını hatırlatmak' ve gönüllülerle çalışma yasal zorunluluk olduğunu belediyemize hatırlatmak için lütfen imzalayın.

Bugün Özlem imzanı bekliyor!

Özlem Gürel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÜMRANİYE-ATAŞEHİR VE ÜSKÜDAR SOKAK HAYVANLARINA DAĞITMAK İÇİN MAMA YARDIMI TALEBİ». Özlem ve imza atan diğer 194 kişiye katıl.