ÜMRANİYE ANADOLU LİSESİ'NİN ADI DEĞİŞTİRİLMESİN !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sayın Yetkili,

Mensubu olduğumuz ÜMRANİYE ANADOLU LİSESİ'nin adının değiştirildiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Öncelikle belirtmek isteriz ki; değerli devlet büyüklerimizin tümüne saygımız sonsuzdur. Onların yeri gönüllerimizdir. Şayet onların isimleri okul binalarında yaşatılacaksa, bunun yeri yeni yapılacak olan köy/belde vb. okullar olmalıdır. Değerli büyüklerimizi ilgiye, desteğe ve eğitime muhtaç kardeşlerimizin omuzlarında birer el, arkalarında birer destek olarak görmek isteriz.

Yirmi beş yıllık bir aile düşünün ki; her bir ferdi okulunun adını duyurabilmek için çeşitli uğraşlar vermiştir. Bunu, yıllarca verdiği başarılı mezunlarıyla, gerçekleştirdiği sosyal projelerle, kısmen de olsa başarmıştır. Bunları yaparken, bir aile olarak bağlarını hiç bir zaman koparmamıştır.

Bugün, adıyla yaşatılması ve desteklenmesi gereken bu ailemizin adı, fikrimiz sorulmadan değiştirilmiştir. Takdir edersiniz ki, bu ailenin mensupları için bu durum kabul edilebilir bir durum değildir. Anılarımızdaki bu ismin bir anda silinmesi, bizi derinden üzmüştür. Bu durum karşısında; üzgünüz, kırgınız ve rahatsızız.

Okulumuza verilen yeni ismin sahibi, mili eğitim eski bakanımız, Eskişehir milletvekili Sayın Prof. Dr. Nabi Avcı beyefendinin adının yaşatılmasını elbette isteriz. Fakat bunu, yıllardır adını benimsediğimiz, ailemiz olarak gördüğümüz okulumuzun adının silinerek, yerine Sayın Avcı'nın adının konulmasıyla değil, gerekirse kendisininde desteğiyle bir kardeş okul inşa ederek gerçekleştirmek isteriz. Bizler bunu bir kez başardık. Bir kez daha başarabiliriz. Bu konuda, Ümraniye Anadolu Lisesi mezunları, öğretmenleri ve öğrencileri olarak, maddi manevi her türlü desteğe hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.

Sesimizi duyacağınızı biliyor, hislerimizi karşılıksız bırakmayacağınızı düşünüyor, bizleri anlayacağınızı umuyoruz.

Saygılarımızla,

ÜMRANİYE ANADOLU LİSESİ AİLESİ - ÜALMEZUN

Bugün ÜMRANİYE ANADOLU LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİ imzanı bekliyor!

ÜMRANİYE ANADOLU LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÜMRANİYE ANADOLU LİSESİ'NİN ADI DEĞİŞTİRİLMESİN !». ÜMRANİYE ANADOLU LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİ ve imza atan diğer 640 kişiye katıl.