Ülker Peki adlı ürünün yeniden üretime başlaması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhaba arkadaşlar. Ben Fatma Karaburun. Benim için tadı kadar manevi değeri olan bir kek adına Ali Utku Turhan tarafından başlatılan fakat 90 imza kala sonlandırılan kampanya için desteğinize ihtiyacım var. Bugün çoğunuz bilse de, bilmeyenlerle üzücü bir haber paylaşacağım. Hepimizin çocukluğumuzdan beri sevdiği, her teneffüs en az 1 kere aldığı "peki" adlı çikolatalı ıslak kekin üretimi durdurulmuş bulunmakta. Evet, biliyorum. Çok üzüldünüz. Aklınıza o kek bitmesin diye ortasından bölüp, ilk önce kremalı kısmı, daha sonra da kek kısmını yediğiniz geldi değil mi? Evet arkadaşlar. Her çocuk tatmıştır bu lezzet şöleninden. Ne yazık ki üretimi durduruldu. Biz peki severlerin bu duruma bir son vermesi gerek. Pekinin bize ihtiyacı var arkadaşlar! Aslında, bizim ona ihtiyacımız var. En azından benim. Bulduğum zaman hep bir umut olduğuna inanacağım. Hep birlikte, mücadele ederek, birbirimize yardımcı olarak pekiyi kurtaralım! Hadi arkadaşlar, ulaşabildiğiniz herkese bu mesajı ulaştırın ve pekinin kurtulmasına yardım edin. Geçerli bir neden bile göstermeden ürünün üretimini durdurmaları, bu büyük hayran kitlesi karşısında büyük bir saygısızlıktır. Size güveniyorum. Elime haber ulaştıkça size ileteceğim. Hoşça kalın.

Bugün fatma imzanı bekliyor!

fatma karaburun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ülker Ltd.: Ülker Peki adlı ürünün yeniden üretime başlaması». fatma ve imza atan diğer 132 kişiye katıl.