Ülkemizin Hava Sahasında Aerosol Enjeksiyon ve Hava Modifikasyonu Uygulanıyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Makamına ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na

Öncelikle bu dilekçeyi TBMM'ne ve diğer T.C Devlet kurumlarına, hatta; TBMM'nin tüm Milletvekilleri'ne daha önceden bildirmiştik ancak herhangi bir geri bildirim alamadık. Buradan özellikle Sayın Cumhurbaşkanı'na ve Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na seslenmek istiyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan

Ülkemizin hava sahasında uçaklar ile aerosol enjeksiyon uygulanıyor. Bu aerosol enjeksiyon, uçakların kanatlarından veya uçağın yakıt deposuna eklenen mekanizma ile atmosfere bırakılıyor. Seyir halinde giden bir uçağın aniden arkasında beyaz bulutumsular oluşması ve saatlerce atmosfer de asılı kalması bizi şüphelendiriyor. Bilim kuruluşlarının bu konuya "su buharı" olarak yaklaşımı asılsız ve mantık dışı olmak ile birlikte gerçeklikten uzak "su buharı" argümanını Halk'a karşı propaganda olarak kullanarak dezenformasyon yaratmayı hedefliyor gibi görünüyor. Bizim, siz Sayın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'ndan ricamız; kamuoyuna yönelik bir sivil toplum kuruluşunu kurmanız veya desteklemenize müteakiben ülkemiz de uygulanan Aerosol Enjeksiyon - Hava Modifikasyonu uygulamalarını araştıracak ve mümkünse ispatlayacak öncü olmanızı diliyoruz.

Saygılarımla, takdirlerinize arz ederim.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu

Bahsi geçen konunun İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde herhangi bir Meclis üyesi tarafından veya herhangi bir parti üyeleri başkanı tarafından "Aerosol Enjeksiyon - Hava Modifikasyonu" araştırma önergesi verilerek oylamaya sunulması ricamızdır. Eğer kabul görürseniz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'mizin imkanlarını kullanarak İstanbul da kamuoyuna yönelik bir araştırma birimi gerçekleştirip, bu araştırma biriminde ülkemizde uygulanan Aerosol Enjeksiyon - Hava Modifikasyonu operasyonlarını gözlemleme ve atmosfer ortamını teknolojik aletlerle ölçümleme seviyesine getirilmesi ricamızdır.

Saygılarımla, takdirlerinize arz ederim.

Jeomühendisliğe Dair Patentlerin Listesi : https://www.geokomplo.net/d/17-patentler-jeo-muhendislik-alaninda-alinan-patentlerin-listesi

Detaylı Bilgi İçin Web Sitemiz : www.geokomplo.net