Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: T.C. Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül ve 1 diğer muhatap daha

İnternetime Dokunma! #SansüreDurDe #22ŞubattaSansüreDurDe

18 Ocak'tan buyana İnternet yasaklarına ses çıkartıyor, bu anti demokratik faşist sansür yasasını kabul etmediğimizi söylüyoruz. Tüm bu itirazlarımıza, Demokratik kitle örgütlerinin, hukukçuların, bilişimcilerin tepkilerine rağmen Cumhurbaşkanı Gül bir kez daha İktidarın Noter' i olduğunu bu yasayı onaylayarak göstermiş oldu. Yasanın onaylandığını öğrendikten sonra SOP olarak toplantı almış ve buna sert bir şekilde cevap verme kararı adlık. 28 Şubat Cuma günü saat 19:00 da yapacağımız eylemi öne çekiyoruz. Bu faşist Sansür yasasına, halkı dinlemeyen bu faşist iktidara anladığı dilden cevap vereceğiz! 22 Şubat saat 19:00 ' da Taksim de Hesap Soracağız!

Sayfalar Ortak Platformu

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • T.C. Cumhurbaşkanlığı
    Abdullah Gül
  • T.C Cumhurbaşkanlığı Twitter Adresi
    Abdullah Gül

Sayfalar Ortak Platformu bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 28.796 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Sayfalar Ortak imzanı bekliyor!

Sayfalar Ortak Platformu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Özgürlükleri kısıtlayan sansür yasasını veto edin @cbabdullahgul #SansüreDurDe #8ŞubattaSansüreDurDe». Sayfalar Ortak ve imza atan diğer 28.795 kişiye katıl.