Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 3.566 destekçiye ulaştı

Bizler üniversitelerin özel eğitim bölümünden mezun olan özel eğitim öğretmenleriyiz. Üniversite hayatımız boyunca özel eğitime ihtiyacı olan (işitme, görme ve zihinsel engelli) öğrencilere eğitim vermek amacıyla (yıllarını özel öğrencilere adamış hocalarımızdan 4 yıl boyunca) çeşitli teorik ve uygulamalı eğitimler aldık. Yani özel öğrencilere en iyi eğitimi vermek ve topluma kazandırmak adına tecrübe ve bilgi birikimini 4 yılda kazanıyoruz. Maalesef Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği 1 aylık sertifika programlarıyla uzmanlık alanı özel bireyler olmayan sınıf ve okul öncesi öğretmenleri 1 aylık kursun ardından Uzman Öğretici sertifikası alıyor ve özel bireylere ders vermeye başlıyor.1 ayda hangi engel grubunu öğrenip hangi alanda uzman olunabilir! Özel çocuklarımıza destek olması için var olan rehabilitasyon merkezlerinde çalıştırılan sertifikalı sözde uzmanlar çocuklarımıza ne derecede eğitim verebilir ne kadar destek olabilirler! Özel eğitime ihtiyacı olan çocuklarımıza hak ettikleri eğitimi vermek, çocuklarımızın, ailelerin ve biz özel eğitim öğretmenlerini mağdur etmemek adına BU BÜYÜK YANLIŞTAN DÖNÜLMELİ SERTİFİKALI EĞİTİMLERE SON VERİLMELİDİR! 1 Aylık eğitim almış sertifikalı öğretmenlere özel çocuklarımız yani geleceğimiz emanet edilemez!

Bugün Reyhan imzanı bekliyor!

Reyhan CANSIZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Özel Eğitimde Sertifikalı Kurslar Kapatılsın! Özel öğrenciler hak ettikleri eğitimi alsın.». Reyhan ve imza atan diğer 3.565 kişiye katıl.