Doğrulanmış başarı

Özel Eğitim Alanına Alan İçi Personel İstiyoruz!

Bu kampanya 909 destekçi ile değişim yarattı!

http://ilan.memurlar.net/ilan/38733/artvin-coruh-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani.html Adresinde rastlayabileceğimiz akademik personel ilanında Özel Eğitim Bölümü'ne alınacak akademik personel için özel şart olarak "Kimya Eğitimi Bilim Dalında Doktora Mezunu Olmak" ibaresi yer almaktadır. Özel Eğitim bölümü gibi hassas ve değerli bir bölüme alan dışı doktoraya sahip bir adayın alınması; Özel Eğitim öğretmenlerinin geleceğini niteliksiz hale getirecektir. Bu sebeple özel gereksinimli bireylerin bağımsız yaşama olasılığını ciddi tehlikeye atacak bu hareketin derhal sonlandırılmasını ve akademik ilanlarda yer alan özel şartların alana endeksli olarak koşullanmasını ve temek kural haline getirilmesini istiyoruz.

Bugün Seda imzanı bekliyor!

Seda Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Özel Eğitimciler Derneği: Özel Eğitim Alanına Alan İçi Personel İstiyoruz!». Seda ve imza atan diğer 908 kişiye katıl.