İibf mezunu bir işsizim. Tek başıma yaşıyorum. Acil Türkiye geneli işe ihtiyacım var.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhabalar İİBF mezunu yüksek lisans yapmış atanamamış bir gencim. Mülakatlarda referans bulamadığım için eleniyorum. Herkes kurumda çalışan tanıdığım olup olmadığını soruyor. Daha önceden işkur'un geçici işlerinde çalıştım. Şu anda hiçbir gelirim yok. Anne ve babam kanser tedavisi görüyor. Ben normalde anneannemin yanında kalıyorum.Anneannemi de 12 mayıs tarihinde ani bir kalp krizi sonucu kaybettim. Anneannemin maaşıyla geçinmeye çalışıyordum.Anneannem vefat edince maaş kesildi. Şu an da çok zor durumdayım. Kpss ve kurum Sınavlarına girecek param bile yok. Sizden ricam Allah rızası için benim iş ve referans bulmam için bana yardımcı olmanız ve bana dua etmenizdir. Umarım bu mesajı okuyanlar beni kırmaz ve benim için dua ederler. Acil Türkiye geneli işe ihtiyacım var.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Bana is bulmam icin yardimci olmak isteyenler icin numaram: 05462697367

Bugün Muhammet Murat imzanı bekliyor!

Muhammet Murat HEKİM bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Özel bankalar: iibf mezunu bir işsizim. Hiç kimsem yok. Acil işe ihtiyacım var.». Muhammet Murat ve imza atan diğer 80 kişiye katıl.