Özel Şanmed Hastahanesi YeniDoğan Bebeklere Rop Tanısı Koyamıyor #erkenteshishayatkurtarır

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Erken Doğum Yapacak Olan Pramatüre Bebeklerin Küveste Prematüre Retinoptisi Yani Rop Tanısı Hekim Erken Teşhisini Yapmadığı Zaman Yeni Doğan Çocuklarda Körlük Meydana Gelmektedir.Bu Nedenle Çocuk Doktorları Erken Doğmuş Özellikle İkiz Veya 27 Hafta Veya Kilosu 1700 gramdan Aşşagisi Bebeklerimizin Rop Tanısı Koymadığı Taktirde Çocuk Kör Olma Olasılıgı Yüksektir Bu Gibi Olayların Yaşanmaması İçin Devlet Hastahanesi Ve Özellikle Özel Hastahaneler Bu Konuda Bilinçlendirilmeli Ve Tüketici Mahkemesinde Yarğılanmayıp Sulh Ceza Mahkemelerinde Yarğılanmalıdırlar.

Bu Olayların Yaşanmaması İçin Tüm devlet Ve Özel Hastahaneler Bu Konuda Bilinçlendirilip Gerekirse Seminer Verilip Gerekir İse Bu Konuda Doktorlarımıza Tekrar Hatırlatılıp Bilmeyenlere Öğretilmeli Sık Sık Uyarılmalı Uymayanları Meslekten Men Etmelidir Cezası Ağır Olmalıdır.