Melike Durmaztuna Özel Üsküdar SEV Ortaokulundaki işine geri alınsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Eski bir öğrencisi olduğum, öğretmenim, arkadaşım Melike Durmaztuna’nın Özel Üsküdar SEV Ortaokulundaki görevine neden belirtilmeden son verildiğini öğrendim. Melike Durmaztuna sadece eğitimciliği ve bilgisiyle bize edebiyat ve Türkçe derslerini sevdirmekle kalmadı; bizi kitaplarla tanıştırıp okumaya, kendimizi geliştirmeye teşvik etti. Aynı zamanda hayattaki duruşuyla biz öğrencilerine ilham verdi. Düşünsel dünyamda nasıl bir yeri olduğunu anlatmaya söz dağarcığım yetersiz kalır. Eminim, benim gibi hisseden çok fazla öğrencisi var.

Parayla ve mevkiiyle ölçülemeyecek; vicdan, erdem, dayanışma, dürüstlük gibi çok daha yüksek, gerçek değerler olduğunu bize öğreten ve gösteren Melike Durmaztuna’nın nedensiz işten çıkarılmasını kabullenemiyorum.

Ülke, hayat, eğitim sistemi bizi zorluyor. İnandığımız, mücadelesini verdiğimiz, yaşatmaya çalıştığımız değerler için Melike Durmaztuna’nın Özel Üsküdar SEV Ortaokulundaki işine geri alınmasını istiyoruz.

Biliyorum ki yalnız değiliz.

Bugün Gizem imzanı bekliyor!

Gizem Pakdil bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Özel Üsküdar SEV Ortaokulu: Melike Durmaztuna Özel Üsküdar SEV Ortaokulundaki işine geri alınsın.». Gizem ve imza atan diğer 534 kişiye katıl.