Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri örgün eğitime geçsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde yaygın olarak yer alan Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon kurumlarının ödeneklerinin ülke ekonomisinde önemli bir paya sahip olduğu herkesçe malum olup; Bu kurumların yeterli derece de bu ödeneği eğitime sarf etmedikleri ortadadır. Eğitim personeli ve yardımcı hizmetliler dahil herkesin iş ahlakı ve iş kanununun gereklilikleri doğrultusunda çalıştırılmadığı aşikardır.
Bahsi geçen bu kurumların devlet bünyesine çekilmesi;
1) Eğitim verilecek bireylerin gelişimleri olumlu yönde olacaktır
2) Yerinde istihdamla eğitim personelinin atama sorunu çözülecek
3) Devlet tarafından aktarılan fonun büyük bir kısmı hazinede kalacak
4) Şahsi ve keyfi uygulamalar son bulacak
5) Veli öğretmen ve öğrenci ilişkileri daha sağlam bir yapı kazanacak
6) Denetleme ve takip mekanizması daha sağlıklı yürüyecek
7) Sosyal ve psikolojik destek sağlanması daha kolay olacak
8) Eğitim ve program dahilinde görevlendirmeler ya da atamalar eş, dost ilişkilerinden ziyade daha şeffaf ve beceri, yetenek ile eğitim durumu baz alınarak yapılabilecek
Bahsi geçen kurumların devletimiz bünyesinde kamu idareleri olarak yer alması durumunda Eğitime tabii tutulan özel bireyler , eğitim personelleri , devletimiz kısaca herkes kazanacak.
ülkemiz kazanacak.
arz ederim.

Bugün Akif imzanı bekliyor!

Akif Çelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü: Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri örgün eğitime geçsin». Akif ve imza atan diğer 63 kişiye katıl.