Ygs lys sistemi geri gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Universiteye  giriş sistemi hiç beklenmedik bir anda değişmiştir. Haliyle bütün ogrencilerin moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemiştir. Açıklanan yenilikler öğrencileri tatmin etmemiş her yenilik öğrencileri daha çok kaygılandirmistir.  Her ne kadar sadelik ariyorlarsa sinavda içten bir okadar karışık hale gelmiştir.  Soru sayılarının azalması  türkçe ve matematigin öneminin arttırılması diğer derslerinin itibarını kaybetmesini  tarih Coğrafya felsefe okuyan üniversite deki arkadaşlarımızı bile tedirgin etmiştir . Biz universite sisteminin oturmadigini her taraftan sisteme bişeyler yamandigini  yinede kaygılarımizi artırdığını düşünüp gereğinin yapılmasını istiyoruz.  Madem ki bu sistem ogrencileri rahatlaticak onların isteği dogrultusunda bilir kişiler tarafından gözetilerek yeniden düşünülmesini rica ediyoruz

Bugün Kfkckdk imzanı bekliyor!

Kfkckdk Dkdkf bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÖSYM : Ygs lys sistemi geri gelsin». Kfkckdk ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.