YGS'DE SINAV GİRİŞ SAATİ MAĞDURİYETİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR İÇİN GEREKEN YAPILMALI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Öncelikle sınava geç kalmadım aksine sınav binasına ilk girenlerden biriydim ancak bu konuda mağduriyet yaşayan onlarca arkadaşımız için bu kampanyayı başlatmasaydım vicdanım rahat etmezdi sonuçta en az benim kadar emek veren bazen çalışmak için yatmayan sabahın köründe denemelere giren ve sınav gecesi heyecandan gözüne uyku girmeyen bu arkadaşlarımız için bunu sorumluluk olarak alıyorum umarım yetkili yerler bu konu hakkında gerekli çözüm yolları bulurlar. Bu sene ilk kez çıkarılan uygulamayla birçok öğrenci elinde olmayan nedenlerden dolayı sınava geç kaldı.Bir dakikayla bir yılı giden arkadaşlarımız için gerekli olanların yapılmasını yapılamasa da bu uygulamanın seneye kaldırılmasını gerekli makamlara iletmek üzere bu imza kampanyasını başlatıyorum.Belki mağduriyet yaşayanlar için sınav yapılmayacak ancak seneye bu uygulamanın kaldırılmasını ve başkalarının mağdur olmamasını sağlayabiliriz.Saygılarımla 14.03.2017

Bugün Ziya imzanı bekliyor!

Ziya Tokdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÖSYM: YGS'DE SINAV GİRİŞ SAATİ MAĞDURİYETİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR İÇİN GEREKEN YAPILMALI». Ziya ve imza atan diğer 150 kişiye katıl.