Kampanya Kapatıldı

2015 EYLÜL TUS SONUÇLARI MAHKEME SONUCU BEKLENMEDEN AÇIKLANSIN!

Bu kampanya 640 destekçiye ulaştı

Biz yıllarımızı tus çalışmaya vermiş hekimler olarak bir an önce sonuçların açıklanmasını ve hayatımıza düzen vermek istiyoruz.

Hatalı soruları hazırlayanların cezasını neden biz çekiyoruz? Sınavdan 1-2 ay sonra uzmanlığımıza başlayacağımız yerde,mahleme sonuçlarını bekletmek neden?Daha önceki sınavlarda da hatalar olmuş,mahkeme sonucuna göre ek yerleştirmeler yapılmıştır.Ancak şu an ÖSYM sonuçları mahkeme bitene kadar açıklamayacağını bildirdi.Sonuçlar derhal açıklanmalıdır!

ösym nin açıklaması şu şekilde;

20 Eylül 2015 tarihinde uygulanan 2015-TUS Sonbahar Dönemi Sınavının Temel Bilimler ile Klinik Bilimler Testlerinde yer alan bazı sorulara iptal davası açılmış olması sebebiyle bu iki alanla ilgili değerlendirme işlemi idari yargı kararı sonrasında yapılacaktır.

Bugün yiğit imzanı bekliyor!

yiğit aytaç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÖSYM, Prof. Dr. Ömer DEMİR: 2015 EYLÜL TUS SONUÇLARI MAHKEME SONUCU BEKLENMEDEN AÇIKLANSIN!». yiğit ve imza atan diğer 639 kişiye katıl.