0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

26 Mayıs 2018 Cumartesi günü 14.45'de Esenboğa e-Sınav merkezinde yapılması planlanan Sayıştay Eleme Sınavı ÖSYM kaynaklı teknik aksaklıklar sebebi ile yapılamamış ve Türkiye'nin 81 ilinden sınav için gelen 5000'e yakın aday yol, konaklama masrafları nedeniyle maddi; iki yıldır beklenen, sıkı bir çalışma maratonu gerektiren Sayıştay Eleme Sınavının başarısız bir organizasyon sebebiyle yapılamaması psikolojik olarak hazırlanmış adayları moralman olumsuz etkilemiş ve manevi zarara uğratmıştır.
Bu sınav ve ÖSYM tarafından yapılan diğer sınavlarda adaylar olarak yaşadığımız diğer mağduriyetlerimiz;
1. 200 TL gibi fahiş bir sınav ücreti belirlenerek pek çok adayın henüz başvuru aşamasında elenmesine sebep olunmaktadır.
2. Bazı adaylar ikamet yerlerinden ve sınava girme tercihinde bulunduğu sınav merkezinden farklı şehirlerde sınava girmek mecburiyetinde bırakılmaktadır.

Talebimiz yaşadığımız tüm bu mağduriyetlerin giderilmesi ve bundan sonra ÖSYM tarafından yapılacak e-sınav ücretlerinin makul seviyeye çekilmesidir.

Bugün Burak imzanı bekliyor!

Burak Güven bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÖSYM: Esenboğa e-Sınav merkezindeki Sayıştay Eleme Sınavını yapamayan ÖSYM zararımızı gidersin». Burak ve imza atan diğer 52 kişiye katıl.