Kampanya Kapatıldı

ÖSYM'nin Yüksek Dilekçe Fiyatlarına İtiraz Etmek İstiyoruz

Bu kampanya 36 destekçi ulaştı

12 Mart 2017 Pazar günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS)'na girmiş olan 2 milyon 162 bin kişiden biriyim ben ve benim gibi sonucuna itiraz etmek isteyen yüz binlerce kişi vardır ben de bunlara dahilim ama biz sınav sonucumuza itiraz etmek istedigimizde Sınav kodlama optiğine ve sınav kitapçığımıza bakmak istediğimizde 50 TL optiğimizin tekrar okunmasını İstediğimizde 5 TL eğer bir soruya yanlıştır demek istediğimizde ise soru başına 20 TL ödemek zorunlulugundayız ve bu sınav başvuru ücreti olarak 60 TL veren biz öğrencileri rahatsız etmek durumundadır sınavımıza itiraz etmemızde bile ücret ödenmesi Devletimizin bize verdiği değeri gözler önüne sermektedir bir devleti öğrencileri kurtarmayacak mıdır her bir öğrenci geleceğin diplomatı,mühendesi,doktoru vs. gibi bir millettir devletin devamlılığını sağlayacak olanlar öğrencilerdir fakat öğrencilerin istedigi ve ya bekledigi puanların cok cok daha düşük puanlar alan öğrenciler itiraz etmek isteyecektir ama bu ücretler 60 TL başvuru ucretini bile verdiğinde zorlanan öğrencileri rahatsız etmektedir.
Saygılarımla...

Bugün Ali imzanı bekliyor!

Ali Gümüş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÖSYM BAŞKANLIĞI: ÖSYM'nin Yüksek Dilekçe Fiyatlarına İtiraz Etmek İstiyoruz». Ali ve imza atan diğer 35 kişiye katıl.