Kampanya Kapatıldı

ÖSYM LYS 2017 başvuru

Bu kampanya 17 destekçiye ulaştı

17 Nisan itibarıyla ÖSYM LYS başvuruları bitmiştir. Nisan ayının televizyonlarda hep referandum haberlerinin verilmesi nedeniyle onbinlerce öğrenci bu başvuru sürecini kaçırmıştır. Gündemde hep bu konular vardı. Daha önce mezun olan öğrenciler okulda olmadıklarından, dershanelerde olmadığından öğrencilerin ve ailelerinin haberleri olmadı. Bizim haberimizin olmadığı gibi.Onbinlerce gencin hayalleri sönecek, hayatta umutla bakamayacaklar ve her birinin bir senesi heba olacaktır. Bu mağdur gençlere gelecek adına Türkiye adına, Milletimiz adına bir fırsat verilmesini değilse bu gençler heba olup gidecek, dışarda bu gençleri kötü emellerine alet edecek kötü niyetli insanlar ve devletler aç kurt gibi beklemektedirler. ÖSYM LYS başvuru sayfasını bir gün de olsa açalım. Ve bunu Kamuoyuna lütfen duyuralım. Saygılarımla.

Bugün Berkay imzanı bekliyor!

Berkay Arslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÖSYM BAŞKANLIĞI: ÖSYM LYS 2017 başvuru». Berkay ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.