2017 Ygs - Lys Mağdurlarına Destek

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Onlarca kişinin emekleri hayalleri ellerinden alınmıştır. 10 saniye 5 saniye ile geç kalan öğrenciler sabah akşam demeden gelecekleri için çalışıp çabalamaları bina kapısı önündeki güvenlik görevlileri bina görevlileri tarafından ellerinden alınmıştır. Elinizi vicdanınıza koyun ve birdaha düşünün hangi biri haketti bu yaşanılan talihsizliği... Sizlerde öğrenciydiniz ve içinizde öğrenci olanlar hala var. Açıköğretim sistemine bile 4 doğru 1 yanlış muhabbetini getirdiler. 4+4+4 geldi sınavlarda çalışılan yerlerden sorular yok. Ve daha bir sürü element uydurdular. Söyleyin bu eğitim sistemi nereye gidiyor. Hiç kimse buna dur demek istemiyormu. İlerde çocuğunuz belki kardeşiniz belki siz bu sorunlarla ve daha fazlasıyla karşılaşacaksınız buna bi dur diyelim. Son diyeceğim şeyde bu sınava giremeyen öğrenciler bir şansı daha hakediyorlar bence. Onlar için tekrar sınav yapılsın. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bugün ALPER imzanı bekliyor!

ALPER Kocaoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ösym: 2017 Ygs - Lys Mağdurlarına Destek». ALPER ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.