Kampanya Kapatıldı

2014 KPSS LİSANS SINAVI İPTAL EDİLSİN

Bu kampanya 1.236 destekçiye ulaştı

ÖSYM' nin açıkladığı KPSS 2014 Lisan Kılavuzunda KPSS' de uygulanacak testlerin kapsamı bölümünde yer alan Genel Kültür testinin Tarih bölümünün konuları ve bu konuların soru dağılım oranları ile 2014 KPSS Lisans Sınavı Genel Kültür testi Tarih bölümünün soruları uyuşmamaktadır. İş umudu ile bir sene veya daha fazla vakit harcayıp sınava hazırlanan adayların hakkı yenmiş ve ADALETli bir sınav gerçekleşmemiştir. Tarih bölümünün soruları adayların moral ve motivasyonunu düşürüp adayların diğer bölümlerdeki soruları çözmesini de olumsuz etkilemiştir. Adayların emekleri ile dalga geçilmiş ve emekler boşa çıkmıştır. Bu sınavın iptal edilip adaletli bir KPSS uygulanması gerekmektedir. Siz de atacağınız imza ile emeğe ve adalete sahip çıkın.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Metin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÖSYM: 2014 KPSS LİSANS SINAVI İPTAL EDİLSİN». Mustafa ve imza atan diğer 1.235 kişiye katıl.