Kampanya Kapatıldı

Örnek Bir Siyaset İçin Siyasetçilere Psikolojik Destek ve Öfke Kontrol Terapileri Verilsin

Bu kampanya 14 destekçiye ulaştı

Bizlerden oy alarak TBMM'de oturan Sayın Vekiller Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarına uygun bir tavır sergileyemiyorlar Mecliste. Vatandaş olarak her gün haber bültenlerinde, siyasilerin tekme tokat birbirlerine girmeleri toplumu kötü etkiliyor. Mecliste bizi temsil eden kişilerin bizlere örnek olması gerekirken, birbirlerine karşı çok çirkin tavırlarda bulunuyorlar. Siyasilerin bu konularda hem yurt içi hemde yurt dışında Türkiye Cumhuriyetinin güzel temsil edilmesi için, Psikolojik destek almaları gerekmektedir. Öfkelerine, sinirlerine ve sözlerine hakim olamayan vekiller bizlere yakışmamaktadır.  Öfke kontrol terapileri alması gerekmektedir. Her ay veya iki haftada bir düzenli olarak parti içerisinde yada mecliste gruplar halinde öfke kontrol terapileri almaları gerekir. Hem topluma örnek vekiller olmaları için hemde ülkeyi yönetenlerin daha sakin ve akıllıca düşünüp karar vermeleri için gereklidir.  TBMM'de karar alınıp bunun uygulanmasını istiyoruz. Bizlere örnek siyasetçiler, vekiller istiyoruz.

Bugün Berkhan imzanı bekliyor!

Berkhan Çelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Örnek Bir Siyaset İçin Psikolojik Destek ve Öfke Kontrol Terapileri Verilsin Siyasetçilere». Berkhan ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.