Bütün İllerde ÖSYM Sınavları Yapılsın !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İyi bir meslek edinmek, Ailemize, insanlara yardımcı olmak, Hayallerimizi gerçekleştirmek için yıllarca sınavlara hazırlanıyoruz. Bu sınavların en önemlilerin  başında ÖSYM'nin yaptığı sınavlar geliyor. Ama ne yazık ki bu sınavlara rahat rahat girmek gittikçe zorlaşıyor. Öncelikle ;ÖSYM sınav yerleride giderek azalmaktadır. En son yapılan KPSS  Alan 2017 Sınavı 81 ilden sadece 18 ilde yapıldı! Geriye kalan 63 ilde hazırlananlar kişiler bu 18 ile gitmek zorunda bırakıldı. Bu zorunda bırakma hem stres hem motivasyon kaybı hemde maddi küflete neden olmaktadır. Lütfen artık buna bir dur diyelim ve her yerde ÖSYM sınavları yapılması için bu imza kampanyasına katılın!

Bugün Cemal imzanı bekliyor!

Cemal Kaplan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ö: Bütün İllerde ÖSYM Sınavları Yapılsın !». Cemal ve imza atan diğer 60 kişiye katıl.