Öğretmenlere okulda yemek verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Okulda görev yapan öğretmenlere yemek verilmesi en doğal hakkımızdır. Bununla ilgili nedense yıllardır hiç çalışma başlatılmadı. Sabahtan akşama kadar ayaktayız ve maaşımızla paramızla yemek yiyoruz.

Ben ataması yeni yapılan bir öğretmenim. Aldığımız maaşın çoğunu kiraya, yola, faturalara ve yemeğe harcıyoruz. Polisler ve bazı memurlar yol ücreti vermemekte hatta yemek ücreti de vermemekte. En azından ücretli uygun yerler ile milli eğitimin anlaşma yapmasını diliyoruz.

Bizler sabah 6'da kalkıp öğleden sonra 3-4 ve hatta 5'e kadar çalışan devletin öğretmenleriyiz. Normal memurlar gibi yerimizde oturarak hizmet vermiyoruz. Gün içerisinde sürekli ayaktayız ve mola süremiz bile yok. Bunun yanında çalışan memurlar gibi öğle arası tatilimiz yok, yemek saatimiz yok. Biz de devletten yemek ya da yemek parası istiyoruz.

Harekete geç! Milli eğitimin bizleri de görmesini ve bu konuda kolaylık sağlamasını istiyoruz. En azından ya yemek ücretimizi ya da okulda yemek vermesini diliyoruz.

Bugün yusuf imzanı bekliyor!

yusuf demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Öğretmenlere okulda yemek verilsin @ziyaselcuk @tcmeb». yusuf ve imza atan diğer 4.169 kişiye katıl.