Performans notları en az 50 olmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Performans en az 50 olmalı. Neden mi? Çünkü performans öğrenci ile öğretmen arasındaki en kuvvetli bağdır. Performans öğrenci gözüyle öğretmeni tarafından ne kadar sevildiginin belgesidir. Biz öğretmenlerimizi seviyoruz. Öğretmenlerimizin de bizi sevdiğine inanmak istiyoruz :)Derslerden kendimize zaman ayıramıyoruz. Spor yapmanın resim çizmenin bile notu var. En azından beden eğitimi ve resim dersinin notu olmasın. Gerçekten spor yaparak veya resim çizerek sınav stresimizi atalım. Hiçbirimiz Ronaldo, Messi değiliz. Olamayız. Ve hiçbirimiz Leonardo Da Vinci de degiliz. Biz öğrencilere 35 - 30 performans notu veren öğretmen ne kadar yüzümüze gulerse Gülsün bize gerçekçi gelmiyor. Öğretmenlerimiz sınıfta kalmamiza ya da geçmemize değil, okula bir yuva gibi gelmemizi saglamalilar.Madem ki performans sevginin derecesidir. Bugünden itibaren bütün ogretmenlerimizin performansına 100 veriyoruz. Karşılığını da bekliyoruz. Çünkü sevgi karşılık bekler. BİRBİRİMİZİ SEVMEK İÇİN FAZLA ZAMANIMIZ YOK.:) Teşekkürler.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Öğretmenler: Performans notları en az 50 olmalı». N ve imza atan diğer 35 kişiye katıl.